☎ 6972839483

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Keyboard Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας φροντίζοντας ώστε το περιεχόμενο και η μορφή της, να προβάλλει με επιτυχία την επιχείρησή σας, τονίζοντας τα ανταγωνιστικά σας σημεία. Βασιζόμαστε πάντα σε τεχνολογίες και πρότυπα του W3C, του οργανισμού δηλαδή που είναι υπεύθυνος για την διαμόρφωση standards του παγκόσμιου ιστού με αποτέλεσμα οι δημιουργίες μας να χαρακτηρίζονται από υψηλή προσβασιμότητα ( δυνατότητα μεταφόρτωσης απο όλες τις συσκευές διαδικτύου ) καταλαμβάνοντας πολύ καλές θέσεις σε μηχανές αναζήτησης.

Κάθε ιστοσελίδα που δημιουργούμε καταχωρείται στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης (search engines) συμβάλλοντας στην αύξηση της επισκεψιμότητας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τα τρέχοντα προγράμματα επιδότησης

Το κόστος κατασκευής κυμαίνεται ανάλογα με την πόσοτητα των πληροφοριών και την χρησιμοποιούμενη τεχνολογία. Ενδεικτικά ένα μικρό χρηστικό site στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα, ξεκινάει από 400ευρώ πλέον ΦΠΑ 24%. Για πιο συγκεκριμένη προσφορά τιμής και χρόνου παράδοσης, μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κατασκευής.

Η MINIWEB - Internet Services είναι από τις πρώτες επιχειρήσεις στην Ελλάδα που προσφέρουν και την δυνατότητα παροχής ιστοσελίδας σαν υπηρεσία ( Software As Service ). Με την επιλογή αυτή απαλλάσεστε από όλα τα κόστη (κατασκεύης, φιλοξενίας, ονόματος, συντήρησης/προώθησης ), και ο δικτυακός σας τόπος λειτουργεί ανανεώνεται και προωθείται με μία ξεκάθαρη χρέωση ανα μήνα.

Ενδεικτικές κατασκευές Ιστοσελίδων

chrissi.gr
chrissi.grΑναπτύξαμε το θεματικό τουριστικό portal chrissi.gr . Περιέχει φωτογραφίες και βίντεο του νησιού, σύνδεση με το facebook, χάρτες, σύνδεση με Google Maps, sponsored links τουριστικών δραστηριοτήτων, δυνατότητα μετάφρασης σε 52 γλώσσες.