☎ 6972839483

Προφίλ

Με έδρα στην Ιεράπετρα Κρήτης του Νομού Λασιθίου δραστηριοποιούμαστε ως ατομική επιχείρηση στον Τομέα της Πληροφορικής και του Διαδικτύου στηρίζοντας επαγγελματίες και εταιρείες ώστε να ωφεληθούν από την ορθή αξιοποίησή τόσο των κλασσικών τεχνολογίών όσο και των χρηστικών τεχνολογιών αιχμής ( Πληροφορικής και Διαδικτύου ), δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αξία/ποιότητα της πληροφορίας.

Ierapetra OfficeΗ MiniWeb - Internet Services παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον χώρο της πληροφορικής και του διαδικτύου, με απλό και σαφή τρόπο,υποστηρίζοντας την χρήση του ελεύθερου λογισμικού, χωρίς να αποκλείουμε το λογισμικό κλειστού κώδικα όπου απαιτείται.

Με την χρήση ελεύθερου λογισμικού απαλλάσεστε από το κόστος απόκτησης αδειών χρήσης καθώς και από τον εγκλωβισμό σε ιδιόκτητες εμπορικές εφαρμογές που μέλλοντικά εμποδίζουν την εξέλιξη του e-business της επιχείρησής σας ή την καθιστούν οικονομικά ασύμφορη.

Υπεύθυνος της δραστηριότητας είναι ο κ. Νίκος Μαχαιράς Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ειδικός σε θέματα internet και με αναγνωρισμένη δραστηριότητα σε διεθνώς αναγνωριμένους φορείς τεχνολογίας. Με εξιδεικευμένη γνώση, με εμπειρία και συνεχή ενημέρωση σε θέματα διαδικτύου καθώς και με επιλεγμένους αξιόλογους συνεργάτες στον τομέα της πληροφορικής, της γραφιστικής και του marketing, δίνουμε μιά νέα, ρεαλιστική προοπτική στην επιχείρησή σας.


Πληροφορίες Εγκαταστάσεων

IerapetraServerΣτον τομέα της ρευματοδότησης χρησιμοποιούμε φίλτρα απόσβεσης των αρμονικών συνιστωσών, καθώς και επώνυμα online UPS ( Uninterrupted Power Supply ) που εξασφαλίζουν αδιάλειπτη παροχή ρεύματος. Η ύπαρξη αρμονικών συνιστωσών σε ένα ηλεκτρικό δίκτυο έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση της διάρκειας ζωής των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών διατάξεων. Οι servers μας είναι επώνυμα μηχανήματα DELL και HP, εφοδιασμένα με παραμετροποιημένα συστήματα ανίχνευσης διείσδυσης, packet filtering firewalls, με compiled kernels.

Η MiniWeb - Internet Services έχει στην ιδιοκτησία της, servers σε λειτουργικά συστήματα Linux & BSD σε μεγάλα data centers Ελλάδας και Εξωτερικού σε γραμμές 100MBps.

Οι σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας των data centers, η αποδεδειγμένη αξιοπιστία των λειτουργικών συστήματων Linux και BSD και η τεχνογνωσία που κατέχουμε, καθιστούν την MiniWeb - Internet Services την καλύτερη επιλογή για την παρουσία σας στο διαδίκτυο, για το τώρα και για το μέλλον.